30-04-2018 Nieuws van leden Nieuws van leden

KonnecteD presenteert jaarverslag 2017 als kleurrijke tentoonstelling in stadsetalage

Op grote doeken zijn de resultaten van het financieel en sociaal jaarverslag te bezichtigen, evenals tien bedrijfsmatige hoogtepunten van Sallcon, Deventer Werktalent en DigiWerkt (allen onderdeel van KonnecteD).

“Alles waar KonnecteD voor staat, komt samen in onze tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk. Het jaarverslag 2017 wordt hier gepresenteerd op reusachtige panelen. De cijfermatige kant zie je hier terug, maar vooral ook de menselijke kant valt te lezen in alle persoonlijke verhalen over werkgeluk. Dat is waar KonnecteD om draait. Werken aan werkgeluk,” aldus directeur Jeroen Kroese. Tot en met vrijdag 11 mei 2018 is het jaarverslag als onderdeel van de tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk gratis te bezichtigen in de Stadsetalage Deventer.

Hoogtepunten

Op grote doeken zijn de resultaten van het financieel en sociaal jaarverslag te bezichtigen, evenals tien bedrijfsmatige hoogtepunten van Sallcon, Deventer Werktalent en DigiWerkt (allen onderdeel van KonnecteD). In 2017 heeft KonnecteD zich doorontwikkeld tot een echte sociale onderneming, waarbij het boekjaar positief is afgesloten. KonnecteD staat niet alleen voor het inzetten van mensen, maar wil ook graag een voorbeeld zijn op het gebied van omgaan met de planeet in de huidige tijd. Deze vooruitgang is met veel mooie voorbeelden te zien in het jaarverslag.

Afscheid en introductie

Jeroen Kroese nam tijdens het openen van de tentoonstelling ook afscheid als directeur van de organisatie KonnecteD. Hij wordt vanaf 1 mei opgevolgd door Mieke Akkermans. Zakelijke relaties kunnen op deze Dag van de Arbeid van 15.30 tot 18.00 uur tijdens de tentoonstelling informeel kennis met haar maken.

De tentoonstelling Kleurrijk Werkgeluk is vanaf het Grote Kerkhof in de Deventer binnenstad niet te missen. Kleurrijk Werkgeluk biedt in de Stadetalage de bezoeker persoonlijke verhalen over het vinden van werkgeluk, aangevuld met prachtige kunst van Deventenaren met een arbeidsbeperking, een reis door de tijd van de sociale werkgelegenheid en de resultaten KonnecteD over 2017. Kom dus zeker voor 11 mei de tentoonstelling bezichtigen.

Locatie en openingstijden

De tentoonstelling vindt plaats in de Stadsetalage in het Stadhuis aan de Grote Kerkhof 1 en is tot en met 11 mei op maandag t/m woensdag en vrijdag geopend van 8.00 tot 18.00 uur, donderdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en in weekend van 11.00 tot 17.00 uur (gesloten op feestdagen).

De productie van de tentoonstelling ‘Kleurrijk Werkgeluk’ is in handen van KonnecteD in samenwerking met Deventer Verhaal, Cedris, Kunstcongres met perspectief en gemeente Deventer.

Bron: persbericht KonnecteD d.d. 25 april 2018.