22-11-2017 Nieuws van leden Nieuws van leden

Nieuwe Partners voor Werkbedrijf Lelystad

Zij maken zich sterk voor een groeiende regionale economie waarin iedereen meedoet en niemand langs de zijlijn staat.

Tijdens een feestelijke lunchbijeenkomst bij La Place aan de Promesse werden 20 werkgevers benoemd tot Partner van Werkbedrijf Lelystad (WBL). Wethouder John van den Heuvel overhandigde samen met de directeur van WBL, Onno Vermooten, het bijbehorende certificaat met muurschild.

Werkbedrijf Lelystad begeleidt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Samenwerken met het plaatselijke bedrijfsleven is hierbij uitermate belangrijk. Inmiddels hebben al veel werkgevers uit Lelystad een kans geboden aan deze stadsgenoten in de vorm van werk. Zij maken zich sterk voor een groeiende regionale economie waarin iedereen meedoet en niemand langs de zijlijn staat. Reden voor WBL om ze tot Partner Werkbedrijf Lelystad te benoemen.

Gastbedrijf La Place is een van de bedrijven, die sinds vandaag officieel Partner is. Al enige tijd is Natalya hier aan de slag. Met goede begeleiding door zowel de bedrijfsleidster van La Place als haar jobcoach leert Natalya steeds meer en gaat zelfstandig te werk.  

‘We moeten zuinig zijn op onze mensen met name die een ruggensteuntje nodig hebben. Daarvoor hebben we het bedrijfsleven nodig. Die samenwerking is er, getuige het feit dat inmiddels 140 bedrijven Partner van WBL zijn.’, aldus een trotse John van den Heuvel. 

Bron: persbericht Concern voor Werk d.d. 20 november 2017.