14-04-2017 Nieuws van Cedris Nieuws van Cedris

Presentaties Landelijke informatiemiddag ‘Impuls regionale samenwerking GGZ' beschikbaar

Bekijk de presentaties s op de website van de Programmaraad. Praat mee over het onderwerp en leg via de app Many contact met elkaar in het besloten communicatiekanaal SAMENWERKING GGZ EN W&I

 

De landelijke informatiemiddag ‘Impuls regionale samenwerking GGZ en Werk & Inkomen’ deze week in Utrecht werd druk bezocht (zie eerder bericht). Bijna 300 professionals en beleidsmakers die werken aan de (re-)integratie van mensen die psychisch kwetsbaar zijn, bij bijvoorbeeld UWV, gemeenten, sociale werkbedrijven, (vertegenwoordigers van) organisaties voor geestelijke gezondheid en Landelijke cliëntenraden woonden deze dag bij. 

De presentaties staan vanaf heden op de website van de Programmaraad:

 

In de diverse regionale werkateliers is naar voren gekomen dat er veel behoefte is aan wisselwerking, het uitwisselen van kennis en contact leggen met elkaar. De Programmaraad biedt daarom het gebruik van de app Many aan. Het is een bestaande app (te downloaden in iTunes, Google Play en Windows Phone) waarin een besloten communicatiekanaal is aangemaakt SAMENWERKING GGZ EN W&I met toevoeging van:

  • De 35 arbeidsmarktregio’s
  • 10 (regio-overschrijdende) categorieën zoals Interventies en Financiën.

Op zowel regioniveau als in een categorie kunt u binnen de app een vraag stellen of een bericht op het prikbord achterlaten.

Tijdens de bijeenkomst zijn diverse relevante documenten voor samenwerking gepresenteerd en meegegeven aan de aanwezigen.

 

Bron: Bericht  Programmaraad, 12 april 2017.