3-02-2017 Nieuws van Cedris Nieuws van Cedris

Terugblik webinar over de Praktijkroute

Het webinar is on demand terug te kijken

Op 31 januari organiseerde de Programmaraad, in samenwerking met het ministerie van SZW en de gemeente Amsterdam, een webinar over de Praktijkroute. Het webinar werd door meer dan de helft van de deelnemers met een 8 of hoger gewaardeerd. In een klein uur kwamen bijna 400 vragen binnen. Alle vragen worden binnen een week beantwoord.

Tijdens het webinar werd antwoord gegeven op veelgestelde vragen als: Wat zijn de voordelen en gevolgen van de Praktijkroute?  En vooral: HOE werkt de Praktijkroute precies? Antoinette de Ruijter lichtte de ervaringen van de gemeente Amsterdam toe.

Het webinar is on demand terug te kijken. Dit kan op drie manieren:

  1. het webinar is on demand te volgen. Daarbij ziet u de sheets parallel aan de video. Tevens kunt kiezen om alleen een onderdeel te volgen dat uw interesse heeft. On demand geeft de beste weergave van het webinar. U dient in te loggen om het webinar te volgen. 
  2. Vodcast: U kunt alleen de video van het webinar bekijken via het Youtube kanaal van de Programmaraad. 
  3. Sheets: Heeft u alleen interesse in de sheets. Klik kan hier (pdf, 2,22 MB). 

Bron: bericht Programmaraad, 31 januari 2017, met een overzicht van handige links naar aanvullende informatie over de Praktijkroute.

 

Het Inlichtingenbureau heeft instructies gepubliceerd over hoe gemeenten het re-integratiebericht aan UWV dienen in te vullen wanneer mensen via de Praktijkroute voor het doelgroepregister worden aangemeld.

Bron: bericht Inlichtingenbureau, 13 februari 2017.