21-03-2018 Nieuws van Cedris Nieuws van Cedris

Vier vacatures bij Cedris

Voor de versterking van ons bureau, wegens vertrek en doorgroei van collega’s, zoeken wij 4 nieuwe collega’s.

Cedris is de landelijke vereniging voor Sociale Werkgelegenheid en Re-integratie. Onze missie is het verhogen van de arbeidsparticipatie van mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Onze ruim 90 leden ondersteunen mensen bij voorkeur bij een reguliere werkgever, maar indien nodig bij een sociale onderneming of op een beschutte werkplek.

De leden van Cedris hebben ervaring met de verschillende doelgroepen, kennen de regionale arbeidsmarkt en hebben de benodigde expertise om een goede match te maken met werkgevers. Cedris-leden zijn daarom een belangrijke partner voor de uitvoering van de Participatiewet en de Wet Banenafspraak.

Het Cedris-bureau informeert en ondersteunt haar leden met kennisontwikkeling en dienstverlening en behartigt ook hun gezamenlijke belangen.

Voor de versterking van ons bureau, wegens vertrek en doorgroei van collega’s, zoeken wij 4 nieuwe collega’s:

Sollicitatie

Herken jij jezelf in een van deze functies? Graag ontvangen wij dan uiterlijk 28 maart een motivatiebrief en Curriculum Vitae onder vermelding van “sollicitatie” + het vacature-nummer. Deze mail kun je sturen naar J.J. de Haan, directeur, via jjdehaan@cedris.nl.

De gesprekken zullen plaatsvinden vanaf de eerste week van april.

Cedris is gevestigd in Utrecht.

Voor meer informatie over onze organisatie: www.cedris.nl