7-01-2016 Nieuws van Cedris Nieuws van Cedris

Werkgevers gaan inclusief: inspirerende voorbeelden en ambities

Mede via dit programma regelden Nederlandse bedrijven de afgelopen twee jaar meer dan 7.500 banen en vacatures voor mensen met een beperking.

Vanuit haar programma ‘Werkgevers gaan inclusief’ heeft AWVN circa 50 good practices verzameld en beschreven over werkgevers, die ruimte gemaakt hebben voor mensen met een beperking. Deze praktijkverhalen van inclusieve werkgevers staan op www.werkgeversgaaninclusief. Dankzij de goede zoek- en filterfunctie verschijnen snel de meest relevante voorbeelden op het beeldscherm.

Met de praktijkvoorbeelden wil AWVN meer werkgevers motiveren en inspireren om ook een stap te zetten op weg naar een inclusieve arbeidsmarkt.

Mede via het programma Werkgevers gaan inclusief en de samenwerking met De Normaalste Zaak hebben Nederlandse bedrijven de afgelopen twee jaar meer dan 7.500 banen en vacatures geregeld voor mensen met een beperking.

Bron: website programma WGI; Nieuwsbericht WGI, 21 december 2015; Bericht Trouw, 30 december 2015; Kamervragen over bereikte aantallen AWVN, 2 februari 2016.